I mój pomysł jest taki, że można by zrobić tameshigiri. Czas się zawsze znajdzie, gorzej z miejscem, ale możemy tameshigiri zrobić w ogrodzie moich rodziców, nie ma problemu, tylko żeby chętni byli...
I iaido Baltic Cup Szczecin
Moderator: Zarząd
- marciniak
I iaido Baltic Cup Szczecin
Już za niecały miesiąc. Będzie ktoś? bo się wybieram na seminarium, na taikai to jestem za gruby.
I mój pomysł jest taki, że można by zrobić tameshigiri. Czas się zawsze znajdzie, gorzej z miejscem, ale możemy tameshigiri zrobić w ogrodzie moich rodziców, nie ma problemu, tylko żeby chętni byli...
Katsumushi Dojo Manchester
Re: I iaido Baltic Cup Szczecin
no że ja bedę to nie trzeba pisać,bedzie też poznań i częstochowa to wiem na 100%.
Co do tameshigiri to z chęcią tyle tylko że nie wiadomo czy będą maty i miejsce i zależy czy byli by chętni,z czasem tez może być problem (u mnie przynajmniej )
Co do tameshigiri to z chęcią tyle tylko że nie wiadomo czy będą maty i miejsce i zależy czy byli by chętni,z czasem tez może być problem (u mnie przynajmniej )
W walce na śmierć i życie wygra ten,który zdecydowany jest w niej zginąć...
-
Kakarigeiko
Będzie ,będzie 4-5 pażdziernika 2008r.
serdecznie zapraszamy!
i staz też fajny będzie z Momiyama sensei!
serdecznie zapraszamy!
i staz też fajny będzie z Momiyama sensei!
Odbyło się i było bardzo fajnie.
Był taikai (wyniki znane wtajemniczonym
)
Staż z sesei Momiyama,też super!
Zapraszamy wszystkich na nastepny Baltic Taikai
Był taikai (wyniki znane wtajemniczonym
Staż z sesei Momiyama,też super!
Zapraszamy wszystkich na nastepny Baltic Taikai