moje nowe dojo
Moderator: Zarząd
- GrafRamolo
Re: moje nowe dojo
Jureczek Pomianowski (jesli chodzi o miecz)
- GrafRamolo
On wszystko trenuje i iaido i kenjutsu i aikido zaczynal od karate naginata umie i jujitsu chyba po prostu jak sie siedzi w tym tyle lat to samo przez sie umie sie wiecej nisz nawet by sie chcialo (przyczym nie muwie rze dobrze ale mi podobaja sie treningi z nim)
- GrafRamolo
boli? Ja sie zazwyczaj napieprzam bez i boli 8-(
- Chifuretsu
- Chifuretsu
- GrafRamolo
o brawo! powodzenia!
- GrafRamolo
Masz bogu! uu respekt. Jakie?
Osukaru, troche przegapilem ten temat, ale teraz cos ci powiem. Mialem jechac do Opola na starz, ale ostatecznie zrezygnowale. Stwierzilem, ze i tak nie bede zdawal egzaminu na 7 kyu wiec po co jechac. Do dzis pluje sobie w brode za te decyzje. Bylo tam sporo ludzi z sekcji ode mnie. Prezes wyslal nam kilka zdjec. Gdzie ty jestes? Byla tam tez moja sensei: Shizuka Takahashi i drugi trener: M. Malecki - wiesz na pewno o kim mowie. A oto jedno ze zdjec. Jak bedziesz chcial wiecej to dam ci namiar na prezesa. On ma 10 mb tego stuffu. 

"Gdy forma zewnętrzna stwarza mozliwość, tresc przyjdzie, aby ja wypelnic"
Fajne, ze szybko odpowiedziales, bo wlasnie za chwile wychodze na trening. Trenuje od konca pazdzirnika 2003 (3mce). Shinaie sprowadzamy z kendoshopu - juz pisalem o tym sklepie. W sumie koszt shinaia to jakies 100-105 zl (z wszystkimi oplatami) tyle, ze trzeba czekac z miesiac az przyjdzie z Korei.
Wyslalem ci adres prezesa Biela na skrzynke pocztowa, bo nie wiem czy powinienem publikowac prywatne dane na forum.
Wyslalem ci adres prezesa Biela na skrzynke pocztowa, bo nie wiem czy powinienem publikowac prywatne dane na forum.
"Gdy forma zewnętrzna stwarza mozliwość, tresc przyjdzie, aby ja wypelnic"