Gry
Moderator: Zarząd
Re: Gry
Battle Realms
Father Lucifer
you never looked so sane
you always did prefer the drizzle to the rain
tell me that you're still in love with that Milkmaid
how's the Lizzies
how's your Jesus Christ been hanging
you never looked so sane
how's the Lizzies
- Chifuretsu
'Shogun: Total War' (Oskar, nastepnym razem gramy
). Obiło mi się o oczy jeszcze coś z tronem w tytule - 'Throne of Darkness' może? Nie grałam w to, ale wyglądało ładnie 
No i ofkors 'L5K' (chyba nie muszą być komputerowe?)
.

No i ofkors 'L5K' (chyba nie muszą być komputerowe?)

Jaki klan?Chifuretsu pisze: No i ofkors 'L5K' (chyba nie muszą być komputerowe?).

Father Lucifer
you never looked so sane
how's the Lizzies
you never looked so sane
how's the Lizzies
Osu: grałem w to
Nakoruru rula i tyle

Father Lucifer
you never looked so sane
how's the Lizzies
you never looked so sane
how's the Lizzies
- Chifuretsu
Szwagier, jakoś nie mam ulubionego
. Poza tym zawsze lubiłam systemy autorskie oparte na..., a w takich zawsze podręcznikowe cechy ulegają modyfikacji .
... Co przypomina mi, że Kuge obiecał coś poprowadzić!

... Co przypomina mi, że Kuge obiecał coś poprowadzić!
Ta, Shogun to chyba najlepsza gra na PC, a co do Throne of Darkness to grałem w to lecz mnie nie zachwyca, nie lubię hack'n slash.Chifuretsu pisze:'Shogun: Total War' (Oskar, nastepnym razem gramy). Obiło mi się o oczy jeszcze coś z tronem w tytule - 'Throne of Darkness' może? Nie grałam w to, ale wyglądało ładnie
No i ofkors 'L5K' (chyba nie muszą być komputerowe?).
Onimusha 2: Samurai Destiny - graliście, ja nie...
Muszę zacząć cześciej się udzielać :]
- Eric Cartman
jak jestesmy przy L5k to lwy są fajne :> jak sie ma pomysł to Kraba mozna wypasnego zrobic, nie lubie zurawi bo sa przepakowane i cipowate lizusy z nich
dupcolize 

Hehehe...nie lubie zurawi bo sa przepakowane i cipowate lizusy z nich dupcolize

Father Lucifer
you never looked so sane
how's the Lizzies
you never looked so sane
how's the Lizzies
- Eric Cartman
Ród Kakita ssie :] są njgorsi z najgorszch ale szwagier popatrz obiektywnie zuraw jest przepakowany i basta !! Jeszcze ta I poziomaowa zdolnosc i to ze moze uzywac jajdzustsu zamisat kendzustsu
w pojedynku oprócz I poziomowego Feniksa mało kto ma z nim szanse (Feniks z duża pustka i dobrze zrobiony moze rozwalic słabego zurawia) moze z czasem juz sie jakos wyrównuje ale to nie zmienia faktu zuraw to cipa 

Żuraw jest przepakowany
co nie zmienia faktu że jest jednym trzech najzajebistszych klanów a L5k (Żuraw , Feniks, Smok ) A Kakito może i ssie ale w pojedynku z nim co najwyżej Krab mógłby poszaleć... A Lwy to bezmózgie imbecyle , które co chcą żeby ktoś im wpieprzył bo właśnie ich obraził

Father Lucifer
you never looked so sane
how's the Lizzies
you never looked so sane
how's the Lizzies
- Chifuretsu
A nie moglibyście tak bardziej na poziomie, bo sam temat, owszem, ciekawy, ale forma wypowiedzi jak na samurajów dość nędzna
...

- Eric Cartman
ee tam
taka młotkowa
Szwagier Lew moze ultra kul nie jest ale jak sie gra kobitką z dobrej rodziny :] techniki mozna miec fajne (musze se droga lwa kupic)
Co do Smoków to tu jak dla mnie jest przcietnie w pojedynku są do dupy zadna z ich umijętnosci prawie sie nie przydaje
Krab w pojednyku z Zurawiem ma duze szanse przybliz mi swój pomysł plizz
A w pojednyku szanse ma Feniks bo jest ino zajebisty klan i jak sie ma pustke to sie nadrabia straty i sie I cięciem rozstrzyga całosc

Szwagier Lew moze ultra kul nie jest ale jak sie gra kobitką z dobrej rodziny :] techniki mozna miec fajne (musze se droga lwa kupic)
Co do Smoków to tu jak dla mnie jest przcietnie w pojedynku są do dupy zadna z ich umijętnosci prawie sie nie przydaje

Krab w pojednyku z Zurawiem ma duze szanse przybliz mi swój pomysł plizz
A w pojednyku szanse ma Feniks bo jest ino zajebisty klan i jak sie ma pustke to sie nadrabia straty i sie I cięciem rozstrzyga całosc

- Chifuretsu
To ja może poczekam aż trochę podrośniecie i zaczniecie grać postaciami, a nie walczyć na punkty ze statystyk... 

- Eric Cartman
...długo poczekasz 
specjalnie dal Chifu napisze ze zuraw ma jedngo duzego plusa jak garsz postacią dyplomatą i jestes zajebisty w tym co robisz to w zasadch swiata Rokuganu mozesz sobie pozwalc na wszystko wystarczy mylesc długo zanim sie cos powie, jedyne zagrozenie to lwy i skorpiony :]
ale z drugiej strony jedno nietaktowne słowo i witaj mieczu w moim brzuchu

specjalnie dal Chifu napisze ze zuraw ma jedngo duzego plusa jak garsz postacią dyplomatą i jestes zajebisty w tym co robisz to w zasadch swiata Rokuganu mozesz sobie pozwalc na wszystko wystarczy mylesc długo zanim sie cos powie, jedyne zagrozenie to lwy i skorpiony :]
ale z drugiej strony jedno nietaktowne słowo i witaj mieczu w moim brzuchu
Z komputerowych- Shogun.
A co do L5K to nie grałem długo,ale pare(naście) sesyjek było, moim faworytem jest klan Skorpiona
Żurawia też lubiłem.
A co do L5K to nie grałem długo,ale pare(naście) sesyjek było, moim faworytem jest klan Skorpiona

Żurawia też lubiłem.
Anatomy (n): something everyone has, but which looks better on a girl
Chifu: ależ ja gram postaciami , i właśnie do postaci mam swoje sympatie i antypatie. Lwa nie lubię bo mają honor w wykonaniu typowej rozkapryszonej dziewczyny...takie typowe bicie kogoś bo zupa była za słona...
Od kiedy lepiej poznałem Kraby stwierdzam że nawet da się je lubić.... Jednorożce to dla mnie typowi barbarzyńcy i raczej ich nie szanuje , a Skorpiony to straszne sk****syny , ale nikt tzrzeba ich tolerować bo może być mało zabawnie
Eric: chodziło mi o to że napakowany Krab , z wysokim kręgiem ziemi może chyba raz dziennie przyjąć cios na klatę i nic mu się nie dziej. W tym momencie wali go to Kakita uderzy pierwszy.Na nic nie przyda się szybkość , jeśli nie zrani to przeciwnika
Od kiedy lepiej poznałem Kraby stwierdzam że nawet da się je lubić.... Jednorożce to dla mnie typowi barbarzyńcy i raczej ich nie szanuje , a Skorpiony to straszne sk****syny , ale nikt tzrzeba ich tolerować bo może być mało zabawnie

Eric: chodziło mi o to że napakowany Krab , z wysokim kręgiem ziemi może chyba raz dziennie przyjąć cios na klatę i nic mu się nie dziej. W tym momencie wali go to Kakita uderzy pierwszy.Na nic nie przyda się szybkość , jeśli nie zrani to przeciwnika
Father Lucifer
you never looked so sane
how's the Lizzies
you never looked so sane
how's the Lizzies
za to ich lubięa Skorpiony to straszne sk****syny

Ae musialem dłuuugo tlumaczyć mojemu pierwszemu MG(benzdziejnemu zresztą),że nie każdy skorpion wygląda i zachowuje się jak szpieg z krainy deszczowców, to bo nie byłby najlepszy kamuflaż

Anatomy (n): something everyone has, but which looks better on a girl
- lordBoorak
Lwy, kraby, jednorożce... Nigdy nie grałem, ani nawet nie przeglądałem "legendy..", ale zwierzaków tam prawie tyle co w "Usagi Yojimbo RPG" 
Może grał któś z obecnych?

Może grał któś z obecnych?

"Miecz to dusza samuraja, a dyscyplina ostrzy tę duszę"
- Eric Cartman
Tak na drugiej Randze, stosowałem ten trik pare razy (no dobra za drugim razem nie wyszedłEric: chodziło mi o to że napakowany Krab , z wysokim kręgiem ziemi może chyba raz dziennie przyjąć cios na klatę i nic mu się nie dziej. W tym momencie wali go to Kakita uderzy pierwszy.Na nic nie przyda się szybkość , jeśli nie zrani to przeciwnika

granie skorpionem wymaga duzego dosw. ze strony gracza i MG, wazniejsze od statsów czy innych tabeleczek jest umiejętnosc psługiwania sie językiem i szybkie myslenie (sprawne) zresztą wkręcenie skorpiona do druzynki i to jeszcze w taki sposób ze ktos mu ufał to zadanie trudneza to ich lubię
rozkapryszone dziewczyny biją innych z powodu zupyLwa nie lubię bo mają honor w wykonaniu typowej rozkapryszonej dziewczyny...takie typowe bicie kogoś bo zupa była za słona...

Może wygląda na troszkę średniowieczne, ale chyba się nadaje:
http://www.neodelight.com/neodelight/si ... ame=drones
No i coś znacznie mnie skomplikowanego
http://www.neodelight.com/neodelight/si ... 3footninja
http://www.neodelight.com/neodelight/si ... ame=drones
No i coś znacznie mnie skomplikowanego

http://www.neodelight.com/neodelight/si ... 3footninja
stand before the gates and watch metropolis
empires come and go we live forever
and eternity is in your hidden eyes
take my broken wings teach me to fly again
empires come and go we live forever
and eternity is in your hidden eyes
take my broken wings teach me to fly again
Szwagier, u Karola grałeś?
osobiście nie miałem ani razu okazji zagrać w L5K - obserwowałem tylko parę sesji, a bardzo żałuję, na tyle na ile znam świat systemu, grałbym Feniksem.
Eric, powinieneś zagrać z moim kumplem: mistrz w odgrywaniu opanowanych, honorowych, dyplomatycznych i cholernie cynicznych postaci
. Żuraw-fechmistrz.
osobiście nie miałem ani razu okazji zagrać w L5K - obserwowałem tylko parę sesji, a bardzo żałuję, na tyle na ile znam świat systemu, grałbym Feniksem.
Eric, powinieneś zagrać z moim kumplem: mistrz w odgrywaniu opanowanych, honorowych, dyplomatycznych i cholernie cynicznych postaci

Grey: chodzi ci o Czachosia?? Nie gram u kumpla ze szkoły , a niedługo może jak mi przejdzie lenistwo to w końcu sam poprowadzę
, więc jeśli za jakiś czas chciałbyś zagrać wkońcu w jednego z najlepszych RPGów to zapraszam 

Father Lucifer
you never looked so sane
how's the Lizzies
you never looked so sane
how's the Lizzies
nie wiem, znam ino z imienia, ale ma opinię najlepszego MG od L5K w Toruniu i okolicachSzwagier pisze:Grey: chodzi ci o Czachosia??
po sesji miszczu, po sesji.... to i M:A pociągnę przy okazji.Szwagier pisze: Nie gram u kumpla ze szkoły , a niedługo może jak mi przejdzie lenistwo to w końcu sam poprowadzę, więc jeśli za jakiś czas chciałbyś zagrać wkońcu w jednego z najlepszych RPGów to zapraszam
- Chifuretsu