ken* w Rzeszowie
Moderator: Zarząd
- GrafRamolo
Re: ken* w Rzeszowie
Wam to dobze ja to dopiero mam zycie!!! Ja wstje o 6 rano i jak nie zdaze na pociag to po treningu bo musze jechac 8 godzin a potem 3 na piechote przez ciemny bur gdzie wilki i niedzwiedzie sie czaja.
Zartuje mam 8 min na roweze dokladnie 3km.
Zartuje mam 8 min na roweze dokladnie 3km.
naszczęście nikt się nie zniechęciłTuszek pisze:ok spox zapraszam![]()
ale sie nie zniechecajcie tym ze np przez ostatni 3godzinny trening jedyne co przecwiczyliscie to (nie iwem czy dobrze pamietam) sho- i yokomen uchi z nad czola -jodan...zreszta ogarnac grupe 20 osob...to nie takie latwe
![]()

Wygrzebałem ten temat i bardzo ale to bardzo mnie zainteresował. Jeżeli można prosić to chciałbym uzyskać trochę informacji na temat szkoły w Rzeszowie (chyba jeszcze najbliżej miałbym do Rzeszowa)
Szkoda że w Krośnie nie ma
bo 25km mam do Krosna i godzinkę niecałą jazdy autobusem. Ale może udałoby się z tym Rzeszowem
tylko prosiłbym o dokładne informacje.
P.S. Myślałem że nie ma tu osób z tej dziury w której mieszkam a tu proszę - miłe zaskoczenie. Pozdrawiam wszystkich

P.S. Myślałem że nie ma tu osób z tej dziury w której mieszkam a tu proszę - miłe zaskoczenie. Pozdrawiam wszystkich

No ja bym się chętnie wybrał na trening do Rzeszowa. 'Klan Tygrysa' ma jakieś treningi w wakacje? Jeśli tak to prosiłbym o info o lokalizacji i godzinie spotkań. Z góry dzięki.
P.S. Gratuluję odwagi aby wystawić filmiki z kata na stronie.
P.S. Gratuluję odwagi aby wystawić filmiki z kata na stronie.
W Krosnie ćwiczymy w małej grupie 4 osobowej Iaido Muso Shinden Ryu raz w tygodniu,pod patronatem Dojo z Krakowa.
Zapraszamy do Krosna na treningi IAIDO wszystkich zainteresowanych.
IAIDO jest to jedna z nielicznych, czysto japońska, sztuka narodowa polegająca na szybkim dobywaniu i cięciu mieczem.
Szkoła Muso Shinden Ryu stworzona przez Nakayama Hiromichi Hakudo jest obecnie najpopularniejszą na świecie szkoła Iaido. W Polsce szkołę tę reprezentuje Polskie Stowarzyszenie Iaido, mające swe kluby w: Opolu (główna siedziba), Olkuszu, Krakowie, Czeladzi, Białymstoku, Szczecinie, Wrocławiu, Bielsku-Białej i Częstochowie.
Do trenigu potrzebujesz jedynie: bokken i nakolanniki. Przybywaj !!
IAIDO jest to jedna z nielicznych, czysto japońska, sztuka narodowa polegająca na szybkim dobywaniu i cięciu mieczem.
Szkoła Muso Shinden Ryu stworzona przez Nakayama Hiromichi Hakudo jest obecnie najpopularniejszą na świecie szkoła Iaido. W Polsce szkołę tę reprezentuje Polskie Stowarzyszenie Iaido, mające swe kluby w: Opolu (główna siedziba), Olkuszu, Krakowie, Czeladzi, Białymstoku, Szczecinie, Wrocławiu, Bielsku-Białej i Częstochowie.
Do trenigu potrzebujesz jedynie: bokken i nakolanniki. Przybywaj !!
-
Poddobno coś z kendo się ruszyło w Rzeszowie... poszukac info na www.kendo.pl lub pytac sie pod kendo@kendo.pl .
pozdro
Kendo w Rzeszowie jest na pewno jeżeli ktoś chce nr tel to chyba da się załatwić. Pisać na maila jeżeli ktoś zainteresowany.Kakarigeiko pisze:Poddobno coś z kendo się ruszyło w Rzeszowie... poszukac info na www.kendo.pl lub pytac sie pod kendo@kendo.pl .
... ano ćwiczymy kendo w Rzeszowie. Od pół roku okazyjnie, od września dwa razy w tygodniu na sali gimnastycznej w centrum miasta. Zafascynowanych tą sztuką i chcących trenować proszę o kontakt - septus@o2.pl