Pierwszy rozdzial Mitologi Japoni autorstwa Jolanty Tubielewicz
pierwszy rozdzial w formacie *.doc, w zwiazku z tym mam prosbe - moglby mi ktos to przekonwertowac na *.pdf i wyslac na maila? niestety daaaaaawno kompa nie formatowalem i lekki burdel mi sie zrobil - do tego stopnia ze cos pojebalo sie z wtyczkami do *.pdf i ni cholery nie moge tworzyc takich dokumentow (tylko odtwarzac)
sprawa druga - prosze o zglaszanie wszystkich bledow (zwlaszcza literowek i tym podobnych - OCR niestety czasem sie myli choc i tak w porownaniu do softu sprzed 2-3 lat ten obecny jest wprost niesamowity)
sprawa trzecia - postanowilem przeniesc ksiązke jak najdokladniej, numery stron zgadzaja sie z numerami mojego egzemplarza mitologi, jedyna zmiane jaka wprowadzilem to przeniesienie spisu tresci na poczatek (w e-bookach umiejscowienie spisu tresci z odnosnikami do dalszych czesci domunentu na koncu jest co najmniej niezrozumiale), tresc z karzdej strony pokrywa sie w 100% z tekstem oryginalnym - jako ze w wydaniu jest duzo ilustracji postanowilem tak manipulowac ustawieniami worda zeby jedna strona ksiazki odpowiadala dokladnie jednej stronie dokumentu , ani jednego slowa wiecej ani mniej

no, to tyle, biore sie za reszte ksiazki

aha, nie akceptuje polsrodkow wiec jak ktos chce zeby ksiazka zajmowala mniej niz jakies 30-40 MB (na tyle przewiduje wraz z wszystkimi ilustracjami) to niech sam sobie obnizay jakosc zdjec.