Strona 1 z 1
Saya od środka.
: 1 lutego 2007
autor: GrafRamolo
tak powinna wyglondać dobrze zrobiona saya:

Re: Saya od środka.
: 1 lutego 2007
autor: OKAMI
Nie moge już patrzeć na to Wakizashi ! Ilekroć to czynie to prawie zanosze się płaczem nad tym że jestem taki ubogi

.
Re: Saya od środka.
: 1 lutego 2007
autor: GrafRamolo
Chdziło mi raczej o element dydaktyczny, poniewaz saya byla rozklejona a jest wysokiej jakosci stwierdzilem, ze przed naprawa zrobie kilka fotek dla potomnosci.
Re: Saya od środka.
: 1 lutego 2007
autor: OKAMI
Wiem wiem, mimo wszystko musiałem wyrazić swoje uznanie dla tego ostrza

Re: Saya od środka.
: 1 lutego 2007
autor: RKGalery
To shirasaya ? Czyli kleik ryżowy i nic mocniejszego... Ale wydłubana faktycznie niesamowicie dokładnie.
Re: Saya od środka.
: 10 stycznia 2009
autor: TomekSan
A nie wie ktoś może, gdzie za ile można taki kleik ( czytaj: klej

) nabyć ? I czym by go można zastąpić

.
Re: Saya od środka.
: 10 stycznia 2009
autor: Lukasz
gotujesz zwykly ryż.zostawiasz na dwa dni,az wyschnie.Nastepnie rozrabiasz z wodą za pomocą drewnianej szpatułki i masz taki kleik
Re: Saya od środka.
: 10 stycznia 2009
autor: GrafRamolo
Zwykły właśnie nie, musi być japoński on ma inne ziarna, ale to też mały koszt, można go nabyć w sklepach z żywnością orientalną.