Komedie
Moderator: Zarząd
Komedie
Znacie jakieś? Ja osobiście tylko z jedną się spotkałem i szczerze denna. Jak ktoś będzie coś podawał to proszę o jak najdokładniejsze namiary (reżyser, tytuł, coś o fabule, słowem wszystko co o filmie wiecie).
Muszę zacząć cześciej się udzielać :]
- GrafRamolo
Re: Komedie
Shaolin socker, trzeba cos wiecej? zajebista choc nie japonska.
Ale autorzy nie ukrywają, że film ten był w dużej mierze zainspirowany serią anime "Captain Hawk" (dla niekojarzących tytułu Tsubasa Ozora się kłania)GrafRamolo pisze:Shaolin socker, trzeba cos wiecej? zajebista choc nie japonska.

...
- GrafRamolo
po tym filmie jusz nic wiecej nie trzeba!
- Chifuretsu
pare dni temu w telewizji byl jakis, niewiem tytulu ani rezysera, ale bylo dwuch chlopcow co przestali rozmawiac jak ojciec im powiedzial "zamknijcie sie" w trakcie dyskusji o kupno telewizora czy nie, komedia moze to akurat nie jest ale byl to raczej lekki film do ogladania.,........................ 

God's in his heaven. All's right with the world.
Nie wiem czemu, ale przypomniał mi się teraz pewien dramat o takiej starej babci która przeżyła Hiroshimę, lecz po piędziesieciu latach co dzień przeżywała koszmar tamtego lata, poruszające, smutne i pouczające zarazem.
- Chifuretsu

- Chifuretsu
Przypomniało mi się właśnie, że jakby nie patrzeć, komedią jest 'Versus' ("Tylko ja jestem prawdziwym fajterem!")
.

- Chifuretsu