W tym temacie wypowiem się ostatni raz
Demo - być może nie jesteś tewiem czy innym pikiem, genaeralnie nie ma to dla mnie znaczenia.
Swoim stylem wypowiedzi sam powodujesz by ludzie tak cię postrzegali.
Jesli chodzi o wątpienie czy cię to zadowoli to sam sobie odpowiedziałes na to pytanie w poscie powyżej pisząc :
Demo pisze: (...) Przez to tak z góry wątpisz czy mnie przekonasz jak byś wiedział że się wyginają i wiedział też że ja o tym wiem. (...) Szkoda tylko że nie pokazałeś ostrza , czy jest faktycznie z selektywnym hartem (...) sygnaturę to można sobie nabić na wszystkim.
Dokładnie tego się spodziewałem.
Myślisz, że chciałoby mi się kupowac jakiegoś Hanweia, żeby zrobić test specjalnie dla ciebie? Jeszcze do tego nabijać sygnaturę ? Mam duzo lepszych rzeczy do roboty.
Chciałeś zobaczyć, to zrobiłem test. Ja cię nie zmuszam żebyś kupował u mnie miecz, klientów mam wystarczajacą ilośc i każdy z nich moze sobie przy odbiorze miecza zrobic taki test u mnie na miejscu.
Tak się składa, że robienie mieczy japońskich czy szlifowanie starych głowni nihonto, to nie tylko jest moje hobby, to przede wszystkim mój zawód i tym zarabiam na życie - wystawiam rachunki i daję gwarancje.
Ale juz wiem, że u mnie głowni nie kupisz z takim podejściem do miecza jaki prezentujesz.
A tak na marginesie skad wiesz czy ten twój tewie ma miecze od kogoś z nas - tylko dlatego, że tak napisał ?? Ja też mogę napisać, że mam miecz od Yoshindo Yoshihary i jego wyrób jest do du...y bo się wygina i nikt mi nie udowodni że jest inaczej. Oszczerstwa i pomówienia są karalne, nawet te internetowe i bardzo łatwo jest takiego goscia znaleźć nawet jesli ma łącze z tepsy i dynamiczne IP - w sieci pozostawia się zawsze ślady, które mozna namierzyć.
Howg
Pozdrawiam
Wojciech Kuśnierz 'Shirotatsu'